Home / Support / Abonnement en betalen
Abonnement en betalen
Van formule wisselen
Upgraden gaat meteen in, downgraden aan het einde van je betaalde periode.
Alleen de eigenaar kan van formule wisselen, via Instellingen > Abonnement.
Upgraden (bijvoorbeeld van Team naar Pro):
- gaat meteen in;
- je betaalt meteen het verschil voor de rest van je lopende periode.
Je ziet dus een extra betaling op het moment dat je upgradet. Dat is geen fout.
Downgraden (bijvoorbeeld van Pro naar Team):
- gaat in aan het einde van je betaalde periode;
- tot dan behoud je alle functies van je huidige formule.
Bijgewerkt op 23 oktober 2026
Niet gevonden wat je zocht?
Stel je vraag aan ons team. We antwoorden op werkdagen, meestal binnen één werkdag.