Home / Support / Gegevens, privacy en veiligheid
Gegevens, privacy en veiligheid
Gegevens of een account laten verwijderen
Je eigen gegevens, een gearchiveerde medewerker of je hele bedrijfsaccount.
- Je hele bedrijfsaccount: zeg je abonnement op en vraag de sluiting aan via het contactformulier. Je gegevens worden binnen 30 dagen gewist.
- Een gearchiveerde medewerker: de werkgever kan vragen om die definitief te verwijderen. Denk eerst aan je bewaarplicht als werkgever.
- Ben je medewerker en wil je je eigen gegevens laten wissen? Je werkgever beheert die gegevens. We sturen je vraag door naar je werkgever.
Een vraag over je privacyrechten beantwoorden we binnen een maand.
Bijgewerkt op 23 oktober 2026
Volgende in gegevens, privacy en veiligheidEen beveiligingsprobleem melden
Niet gevonden wat je zocht?
Stel je vraag aan ons team. We antwoorden op werkdagen, meestal binnen één werkdag.