Home / Support / Team en rechten
Team en rechten
Een medewerker gaat uit dienst
Archiveren, niet wissen. Telt niet meer als gebruiker, uren blijven bewaard.
Gaat iemand uit dienst? Archiveer de medewerker.
- Een gearchiveerde medewerker kan niet meer inloggen;
- telt niet meer als gebruiker, je betaalt er dus niet meer voor;
- de uren blijven bewaard. Als werkgever moet je die registratie een tijd bijhouden.
Finito wist medewerkers dus niet automatisch. Wil je een gearchiveerde medewerker toch definitief laten verwijderen? Zie Gegevens laten verwijderen.
Minder gebruikers betekent een lager bedrag vanaf je volgende betaling.
Bijgewerkt op 23 oktober 2026
Niet gevonden wat je zocht?
Stel je vraag aan ons team. We antwoorden op werkdagen, meestal binnen één werkdag.